リコッタチーズケーキ Ricotta Cheescake
リコッタチーズがたくさんあまっていたのでリコッタチーズのチーズケーキを作ってみました。チーズケーキというよりカスタードっぽい味になりました。どうせうまくできないだろうと思って泡だて器を使って混ぜなかったり,通常より大きい型で焼いたので超うすうすのチーズケーキができました。だから盛り付けはよく見ると二段。よかれと思ってかけたラズベリージャム,カスタード味のチーズケーキにはいまいちでした~。
There was a ton of Ricotta cheese leftover, so I decided to use it for cheesecake. It turned out to be like a custard cake. I didn't think it would turn out well, so I didn't really follow the instruction - didn't use a hand mixer, didn't use the right size pan, etc., and the cheesecake came out really thin. So, on the plate I put two pieces, and put raspberry jam on top of them which didn't taste good with the custard flavored cheesecake. :(
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