2017/05/20

シシカバブ Shish Kebab



ついにシシカバブの季節がやってきましたー!羊の肉を使ったバーベキュー。お肉をレモン汁,ガーリック,玉ねぎ,オリーブオイル,ローリエなどを入れて何時間も前もってマリネ漬けしておきます。羊の肉のくさみがほとんどなくなって最高においしい💖
Shish Kebab season has finally arrived! You marinade lamb in lemon juice, garlic, onions, olive oil, bay leaf, etc. ahead of time for at least a few hours, and you can't smell the strong lamb smell anymore. It's sooooooo good! My favorite!



ウィリアムは食べないので,一人だけ仲間はずれに感じないように果物などを小さめの串と爪楊枝に刺してあげました。笑
William doesn't eat shish kebabs, so I made special kebabs with fruits and stuff for him. :) He liked them.

0 件のコメント: