今日は先日ウィリアムの行ってるYMCAのクラスでもらったパイ用のかぼちゃを使ってパンプキンパイを作りました。
I baked a pumpkin pie today using a pie pumpkin I got from William's Early Learning Readiness program.
まずかぼちゃをオーブンで1時間半焼いて(これは昨日やっておいた),
First, I baked the pumpkin for an hour and half (I did this yesterday).
中身をスプーンで取り出して,ほかの材料と混ぜてこして,パイ生地に流し込んで焼くだけ。生のかぼちゃ使って作ったことなかったけれど簡単にできたので,これからはかぼちゃ買って作ろうかな。
Then, when it was cool, I scoop out the inside, mixed with other ingredients, put it in the pie crust, and baked. I had never baked a pumpkin pie with a fresh pumpkin, but it was pretty easy to bake. I might just buy a pie pumpkin to make one from now on.
パイは明日ブライアンの家族との日曜日のディナーに持っていくのでそれまでおあずけ。おいしいといいなあ~。
I'm bringing the pie to the dinner with Brian's family tomorrow evening, so I have to wait to taste it until then. I hope it tastes good.
2 件のコメント:
そういえば、スイーツの資格はどうなった?
勉強してるかな?
パンプキンパイ、美味しそうだなぁ〜。
スイーツやろうとしてるんだけど,時間がなかなか作れなくてあんまりはかどってない。覚えることが多いんだけど全然頭に入らない。勉強は苦手だな~いつまでたっても。ていうか大統領選挙のことで今頭がいっぱいでそれどこじゃない。これからトランプのもとでこの国どうなっちゃうんだ。。。
コメントを投稿